Ny sang ute nå!

Espen Sande Larsen, tidligere detlaker på "The Voice". Få hans siste singel nå på: iTunes®, Spotify®, Wimp®, Amazon®, Google Play, Klicktrack og Musikkonline.

Espen Sande Larsen

Nå tenker du kanskje at her er nok en kjedelig sanger/låtskriver. Men med over et tiårs erfaring som entertainer, har Espen et spesielt godt utviklet publikumstekke. Han startet som musiker i tidlig alder og har en særegen og sjelfull piano-stil. Men det stopper jo ikke der heller, mannen synger jo som en gud også.

Espen har underholdt på både små og store arenaer landet rundt, og har vært flere ganger på TV. Det er ingen scener som er for store eller for små, Espen elsker og spille og stiller mer enn gjerne opp. Han var deltaker på "The Voice", opptrådt på "God Morgen Norge", festivaler, konserter, pub og på musikalscenen. Espen skrev og deltok i oppsetningen "Pianokameratene" sammen med sin kjendisbror: "Lillebror".

Strøm

Tilgjengelig på de fleste strømme-tjenestene:

Spotify Wimp

Kjøp

Tilgjengelig overalt hvor digital musikk selges:

iTunes Amazon Google Play Klicktrack Musikkonline

Book Espen

Denne karen simpelthen lever for å spille. Så ikke nøl med å ta kontakt. Enten du trenger underholdning til festival, konsert, event, pub, fest, eller beach-party. Bare kjipp avgårde en mail, så svarer han deg så fort han får mulighet:

espen@sandelarsen.com

Espen sosial også!

Følg eller kontakt han på sosiale medier: